• Guoyu Plastic Products Vaskemiddelflasker

zhongyuan festival

zhongyuan festival

bdcf8ecbb5a90c050f41c9a5b664b827

Introduksjon:

ZhongyuanFestival, også kjent somzhongyuanFestival, er en tradisjonell kinesisk festival som faller på den 15. dagen i den syvende månemåneden. I 2024 vil denne viktige festivalen bli feiret gjennom ulike skikker og ritualer for å hedre avdøde forfedre og vandrende ånder.

Under zhongyuanFestival, folk tror at portene til underverdenen vil åpne seg, slik at de dødes sjeler kan streife rundt på jorden. For å blidgjøre disse gudene tilbyr folk mat, brenner røkelse og utfører ritualer for å sikre deres forfedres velvære. Det er også en tid da familier samles og besøker gravene til sine forfedre for å vise respekt.

Nåværende:

I tillegg til å tilbe forfedre, zhongyuanFestival er også en festival for å uttrykke sympati for de vandrende sjelene som ikke har noen til å ta seg av dem. Folk setter ofte opp altere for disse gudene og tilbyr mat og røkelse for å gi dem fred og trøst.

En av de mest ikoniske skikkene til zhongyuanFestival er tenning av lanterner og elvelykter. Disse handlingene ble antatt å lede sjeler tilbake til underverdenen og bringe velsignelser til de levende. Synet av disse glødende lyktene som flyter på vannet er en vakker og symbolsk del av festivalen.

30 60 80 100 120 ml-1
3种容量-1

sammendrag:

I noen områder holdes forseggjorte forestillinger og ritualer for å underholde spøkelsene, inkludert tradisjonell kinesisk opera og musikk. Disse aktivitetene er ment å bringe glede til sjelene og sikre deres lykke i etterlivet.

ZhongyuanFestival er en festival for refleksjon, minne og minne om avdøde kjære. Dette er en festival med dyp og åndelig betydning og er av stor betydning i kinesisk kultur. Når vårfestivalen 2024 nærmer seg, vil samfunn med kinesisk opprinnelse i Kina og andre deler av verden komme sammen for å hedre sine forfedre og sikre velvære for sjelene som vandrer rundt på jorden.


Innleggstid: 19. august 2024