• Guoyu Plastic Products Vaskemiddelflasker

Zhongshan Huangpu Guoyu plastprodukterfabrikk: Double Sixth Festival

Zhongshan Huangpu Guoyu plastprodukterfabrikk: Double Sixth Festival

Introduksjon:

Den femte dagen i juni, også kjent som Dragon Boat Festival, er en tradisjonell kinesisk festival på den femte dagen i den femte måneden i månekalenderen. Årets dragebåtfestival er planlagt til 14. juni, som også er dagen da folk minnes Qu Yuan, den patriotiske poeten og ministeren under krigen i det gamle Kina.

Denne festivalen har ulike skikker og aktiviteter, den mest kjente er dragebåtracing. Denne tradisjonen minnes landsbyboernes innsats for å redde Qu Yuan etter at han druknet i Miluo-elven. Løpet er ikke bare en måte å minnes Qu Yuan på, men også et symbol på teamarbeid og utholdenhet.

洗衣液方 500ml-1

Nåværende:

I tillegg til dragebåtracing deltar folk også i andre skikker som å spise risboller (kalt zongzi) og henge aromatiske urter som bynke og calamus for å avverge onde ånder. Disse tradisjonene antas å bringe lykke om sommeren og forhindre sykdom.

6. juni feires ikke bare i Kina, men også i mange land med kinesiske lokalsamfunn. Festivalen har vunnet popularitet over hele verden de siste årene, med dragebåtracer og kulturarrangementer holdt i byer rundt om i verden.

I år ble festivalen feiret med stor entusiasme til tross for de pågående utfordringene med COVID-19-pandemien. Mange regioner organiserte virtuelle dragebåtløp og live-streamede kulturelle forestillinger for å la folk delta i feiringen mens de overholder retningslinjer for sosial distansering.

500 ml 洁厕剂-1

sammendrag:

Mens verden fortsetter å håndtere pandemien, er 6. juni en påminnelse om samfunnenes motstandskraft og enhet. Det er en tid da folk kommer sammen, feirer sin kulturarv og finner glede i møte med motgang.

Totalt sett er 6. juni-festivalen en kjær tradisjon som ikke bare minnes Qu Yuan, men som også bringer mennesker sammen i en ånd av kameratskap og kulturell stolthet. Nå er tiden inne for å reflektere over verdiene lojalitet, utholdenhet og tradisjonens varige kraft.

姜黄色 洗发水瓶-1

Innleggstid: Jul-09-2024